Referat: Asmundtorps IF - Kullabygdens DFF

1-0 min 27, Amanda
1-1 min 64
2-1 min 71, Amanda

Vi tar idag emot ett Kullabygden lag som detta år ska spela division två. Vi vinner matchen och gör en väldigt bra prestation. Vi vinner matchen och i min värd så gör vi det rättvist.

Vi har ägnat mycket tid både i veckan och tidigare till att gå igenom organiationen. Det största fokuset har varit defensiven, positionsspelt men även hur vi ska agera när vi anfaller så vi gör det med balans.
Det kullabygden lag vi möter idag är ett lag sombestod av bra spelare och som var bra med bollen. Dem försökte spela fotboll längst marken och ha ett bollinehav som skulle leda till att dem hittade ytor på oss.
I första halvlek har vi bra kontroll på matchen och vi låter inte dem skapa speciellt mycket. Dem har mycket boll men vi ligger rätt i våra positioner. Vi har många på rätt sida och många bakom och runt bollen. En bra inställning och agresivitet gör att vi neutraliserar dem på ett bra sätt. Detta gör att vi vinner boll ofta och kan trycka fram.
1-0 målet kommer på frispark, Bra serv från Maja K och bara avslut av Amanda.

I andra halvlek gör dem 1-1 i min 64 men vi faller inte ihop för det. Fortsätter jobba enligt planen och gör 2-1, återigen genom Amanda.
Sista 20 minuterna av matchen blir vi trötta och har inte lika mycket defensiv kontroll på matchen. Märktes att tempot i matchen började ta ut sin rätt, vilket blir en naturlig effekt av det hårda jobb vi lagt ner.
Detat gör att dem kommer i en del farliga omställningar när vi tappar seplare högt upp och vår backlinhe blev lämnade i mycket 1/1 dueller. Men vi reder ut det duellspelet och håller ledningen och vinner matchen.

Sammafattningsvis kan man säga att vi gör en kontrollerad match. Vi håller dem borta från vårt mål i stora drag samtidigt som vi skapar 7 st 100 % iga målchanser (där vi gör mål på 2 av dem) och utöver det lite andra halvchanser.